Tenisztábor 2024

Tenisztábor Debrecen Kerekestelep 2024

Tenisztáboraink a nyár csúcspontjai a gyerekeknél és a mi munkánkban is. Évente mintegy 80-110 gyerek fordul meg a Kerekestelepi Fürdőben tartandó táborainkban, ahol 6-7 hét alatt rengeteget teniszeznek, játszanak, fürdőznek (nem úsznak! 😉 ) és kiválóan szórakoznak a hozzánk ellátogató gyerekek.  Szórakozásukhoz a napi háromszori étkezés biztosít erőt és legalább két teniszoktató és két felügyelő, animátor vigyáz a gyerekekre és szervezi a tenisz, illetve egyéb játékaikat, hogy igazán unalom mentesen teljenek a napok.

A táborba járó gyerekek közül sokan folytatják a teniszt a későbbiekben is a csoportos edzéseken, az iskolatenisz programokban vagy akár egyéni edzőnél is.

Első turnusig hátralévő idő!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Napi programok

Tenisztábor napirend 2021

További információk

Kérjük, hogy a gyerekek minden nap az időjárásnak megfelelően öltözzenek fel, váltóruha pedig mindig legyen náluk. A strandoláshoz szükséges úszóruha, törölköző, papucs, szappan/tusfürdő, esetleg sampon. Teniszezéshez alkalmas öltözék szükséges: edzőcipő, rövid nadrág, póló (nem ujjatlan). Kérjük, hogy sapka, illetve naptej is legyen gyermeküknél, fertőtlenítő gélt vagy kendőt (saját használatra) kérjük, küldjenek gyermeküknek. A gyermekeknek ütőt és labdát tudunk biztosítani, de lehetséges sajátot is hozni! 

Kérjük, hogy elegendő mennyiségű folyadékról minden nap gondoskodjanak.

A gyermekek napi 3 étkezést kapnak – tízórai, ebéd, uzsonna. Mivel a gyermekek reggel edzéssel kezdenek, kérjük, hogy megreggelizve érkezzenek! 

Alább olvashatják a tábor házirendjét, melyet kérjük, hogy feltétlen tanulmányozzák át együtt a gyermekkel. Illetve a szintén alább letölthető szülői nyilatkozatot a tábor kezdetét megelőző legfeljebb 4 napon belül kell kitölteni és a tábor első napján kell leadni a táborvezetőnél. 

Ha bármi kérdés felmerül, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

Fizetési feltételek:
Online bankkártyás fizetéssel (BARION) lehet kifizetni a tábor teljes összegét.

Nyilatkozat & Házirend

Jelentkezzen!