Online Időpontfoglalás - Foggo a Sportfoglaló

Pályát, termet adsz bérbe? Unod már a papírhalmazokat és Excel táblázatokat a foglalásokról?

Ismerj meg egy online rendszert, ami magasabb szintre emeli az adminisztrációt.

Online foglalás, fizetés, számlázás, bérletek és kedvezmények és megannyi kiegészítő, amivel rendszerezheted a sportlétesítményed működését. 

Kapcsolat

Funkciók dióhéjban

Adminisztráció Pályaüzemeltetőknek

A szabad időpontok megjelenítésétől kezdve, a foglalások és online fizetések adminisztrációján át a bérletek és kedvezmények kezeléséig. Online fizetés Barionnal, statisztikák letölthető formában, ügyfélkezelés.

Időpontok online létrehozása, publikálása
Online foglalás sportolók részére
Online fizetés (opcionális - BARION)
Online számlázás (opcionális - Billsoft)
Sportágak: tenisz, labdarúgás, kosárlabda, tollaslabda, fallabda, bowling, biliárd...

Sportolóknak

Online felület, ahol a sportolók megtalálják a szabad időpontokat és akár online is előre fizethetik a lefoglalt idősávokat.

Online foglalás
Szabad pályákról értesítés
Reszponzív megjelenés
Magyar és angol nyelvű Publikus felület

Időpontfoglalás online Pálya és terem üzemeltetőknek

A rendszer használatával elérhetővé válik az online időpontfoglalás terem és pálya üzemeltetőknek. Amennyiben sportlétesítményt üzemeltetsz, vagy pályákat, termeket adsz bérbe, akkor jó helyen jársz. A Foggo sport időpontfoglalás használatával egy folyamatosan fejlesztett rendszert kapsz, amit specializálhatsz egyedi igényeidhez.

 

Időpontfoglaló rendszer

Manapság egy sportpályának vagy teremnek az online térben is elérhetőnek kell lenni. Ehhez tud segítséget nyújtani a Foggo rendszere, amely terem időpontfoglalás és pálya időpontfoglalás területén nyújt egy olyan megoldást, amivel magasabb szintre emelhető a létesítmények szolgáltatásai. Az online időpontfoglaló egyedi beállításokkal és többnyelvű felülettel áll rendelkezésedre, mint szolgáltatás.

 

Pályafoglalás online

El lehet felejteni a napi telefonhívások áradatát, emailezgetéseket, vagy a személyes megkereséseket, foglalásokat. Az online terembérlési rendszerrel kiváltható minden csatorna és egy platformra lehet terelni az ügyfeleket, sportolókat. Ezáltal egyszerűsödik az adminisztráció és könnyebbé válik a foglalások kezelése, nyomon követése.

 

Készen állsz egy teljesen új világba lépni?

Küldj egy üzenetet és bevezetünk az online időpontfoglalás világába!

Az üzenetküldés után egy alapos adminisztrátori videót is kapsz ajándékba, melyből részletesen megismerheted a belső működését a rendszernek.

2 + 12 =