Támogatott tevékenységek

Egyesületünk elnyerte a GINOP 5.1.3-16-2017-00135-es kódszámú, Társadalmi célú Vállalkozások Ösztönzése című pályázati programját, aminek keretében közhasznú szolgáltatásainkat tudjuk önfenntartó, gazdasági alapokon nyugvó szolgáltatásokká fejleszteni.Ennek keretében az egyesületünk kifejlesztette a Foggo.hu sportedző és sportpálya foglaló rendszert, illetve a meglévő teniszhez kapcsolódó szolgáltatásaink közül az iskolatenisz- és a versenyszervezést kívánjuk vállalkozásilag stabillá fejleszteni.

Foggo.hu

A Foggo egy pálya- és edzőfoglaló online felület, amely a sportolási lehetőségek népszerűsítéséhez nyújt segítséget. Rendszerünket azért hoztuk létre, hogy pályákat / termeket, edzőket és sportolni vágyókat egy felületen szerepeltessünk. Ezáltal a sportolók könnyebben és teljes körűbben találhatnak maguknak pályát és edzőt, míg a sportszolgáltatók (pályák, klubok és edzők) több ember előtt mutathatják be magukat, órarendjeiket így a kapcsolatfelvétel és időpontfoglalás is átláthatóbbá, egyszerűbbé és könnyebbé válik.

Sportolni vágyóknak

A Foggo oldal segítséget kíván nyújtani a sportolni vágyóknak, hogy könnyebben megtalálják, összehasonlítsák és kiválasszák kedvenc sportáguk pályáit, edzőit vagy akár klubjait a számukra megfelelő szempontok szerint (például ár, helyszín és idő). Ha nincs szabad időpont a megszokott pályán sebaj, mert rendszerünk segítségével pillanatok alatt megtalálhatod, hogy hol van üres pálya a kívánt időpontban a lehető legközelebb.

Edzőknek, oktatóknak

A Foggo közösségéhez való csatlakozással új terek nyílnak meg ügyfélköröd bővítését illetően. Sok-sok mozgást kereső ügyfél előtt mutatkozhatsz be. Túl azon, hogy nagyobb nyilvánosságot kapsz, a rendszer segít az órarended online formában kezelni, valamint az időpontfoglalásokat rendszerezni, tehát a teljes adminisztrációd egyszerűsíteni. A sportolók a rendszeren keresztül tudnak jelentkezni – később akár fizetni is az általad meghirdetett órákra, amelyekre saját feltételeket szabhatsz meg (minimális vagy maximális létszám, lemondási határidők…), ezzel is kiváltva sok-sok telefonbeszélgetést és egyéb adminisztrációs gondot. Az előre felvezetett órák átláthatóbbá teszik órarended, mind sportolóid, mind saját magad számára.

Pályaüzemeltetőknek

Sok gondot okoz a klub vagy a pálya népszerűsítése? Nem találnak meg a sportolók? A Foggo segít közelebb hozni a sportolói közösséget a klubok, pályát bérbe adók részére is. A rendszeren keresztül a sportolók láthatják a pályafoglaltságot és ez alapján, sok-sok körös telefonálási huzavona nélkül tudják kiválasztani maguknak a legmegfelelőbb helyet. Ha esetleg lemondják az egyik órát a klub egyik pályáján, akkor se kell kétségbe esni, mert az oldal segítségével a lemondásról azonnal értesülhetnek más sportolók, akik akár azonnal lecsaphatnak a megüresedett helyre. A sportolókkal történő adminisztráció is egyszerűbbé válik, hiszen online megtekinthetik szabad pályáid és ezeket nyomban le is tudják foglalni!

Iskolatenisz

Egyesületünknek a támogatás segítségével sikerült kibővíteni az iskolatenisz hálózatát és a 2018/2019-es tanévtől kezdve négy iskolában, a Lórántffy Zsuzsanna Általános Iskolában, a Hatvani István Általános Iskolában, a DE Kossuth Gyakorló Általános Iskolájában, illetve a Petőfi Sándor Általános Iskolában tartottunk és tartunk költségtérítéses teniszes foglalkozásokat délután az iskolaidőn túl. A foglalkozásokon a gyerekek megismerkednek a tenisz alapjaival, a tenyeres, fonák ütésekkel, az alapmozgásokkal és a – támogatás segítségével megszerzett –  könnyített eszközökkel (gyerekütő, nyomáscsökkentett labda) már labdamenetet is tudnak egymással játszani. Az alapok megszerzése után pedig már képesek lehetnek igazi, nagy teniszpályán is megmutatni a tenisztudásukat.

Lórántffy Zsuzsanna Általános Iskola

Hatvani István Általános Iskola

DE Kossuth Gyakorló Általános Iskola

Petőfi Sándor Általános Iskola