Az a megtiszteltetés érte egyesületünket, hogy felkérést kaptunk, a National Instruments debreceni kirendeltségétől, hogy segítsünk az éves Családi és Sport nap szervezésében és lebonyolításában.

A rendezvény keretein belül, a cég dolgozói és hozzátartozóik, több sportágban versenyezhettek egymással, illetve kipróbálhatták magukat olyan területeken is, amikre eddig nem volt lehetőségük. Egyesületünk, a felkérés szerint, a tenisz szekció szervezésében és lebonyolításában vett részt.

A nap a regisztrációval és a verseny sorsolásával kezdődött. Két csoport alakult ki, nyolc nevezővel, akik rövid bemelegítés után, már pályára is léptek és megkezdődött a küzdelem a dobogó legfelső fokáért. Azok az érdeklődök, akik nem teniszeznek folyamatosan, vagy még nem is próbálták ezt a sportot, lehetőséget kaptak arra, hogy egy edzés keretein belül pillanthassanak a kulisszák mögé. Az első edzés 11:15-kor kezdődött, akkor még 5 emberrel. Rövid idő elteltével, gyarapodott a létszám és hamarosan már 14 teniszezni vágyó volt a pályán. A dél és egy óra között tartott ebédszünet után, a nagy érdeklődésre való tekintettel, újabb edzés vette kezdetét. A második etap is közel másfél órás volt és 12 ember vett részt rajta. A helyszíni tapasztalatok alapján, a résztvevők többsége kedvet kapott a teniszhez, és a későbbiekben is szeretné folytatni ezt a sportot.

Míg az edzések zajlottak, a verseny zavartalanul haladt előre. A csoportmeccsek lebonyolítása 15-ös super-tiebreakekkel zajlott. A döntőben Mészáros Attila, Rácz Zsoltot felülmúlva hódította el az első helyet.

Mindent összevetve elmondhatjuk, hogy sikerrel vettük az elénk állított akadályokat, a szervezés nagyszerűen sikerült és a résztvevők elégedetten térhettek haza. A szervezők visszajelzése, és a helyszíni visszacsatolások alapján kijelenthető, hogy egyesületünk nagyszerű munkát végzett.

Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a szervezésben, a megvalósításban, és lehetővé tette, hogy ez a remek program létrejöjjön!

Reméljük a jövőben még sok, ehhez hasonló, rendezvény lebonyolításában vehetünk részt együtt.