Az online időpontfoglalás segítségével a felesleges, időrabló tevékenységeket legalább a felére csökkentheted. Kíváncsi vagy rá, mindezt hogyan érheted el? Tarts velünk most is!

Automatikusan érkező új ügyfelek

Minden edző és pálya saját online naptárral rendelkezik, melynek órarendje bárki számára nyilvánossá tehető. Leendő ügyfeleid megtekinthetik a bemutatkozó profilodat képekkel, leírásokkal. Bővebben informálódhatnak rólad és szolgáltatásodról. Természetesen profilod privátra is állíthatod, tehát rajtad és a meghívott sportolóidon kívül más nem láthatja a foglalásokat.

Kevesebb elveszített foglalás

Biztos vagyok benne, hogy veled is előfordult, hogy amiatt veszítettél el foglalást, mert épp a munkád közben, a szabadidődben vagy épp alkalmatlan időben próbáltak sikertelenül elérni és nem tudtad leegyeztetni az időpontot.

Az emberek 40%-a munkaidőn kívül foglal időpontot. Mivel az időpontfoglaló rendszerrel online, a nap 24 órájában lehet foglalni hozzád, nem lesz többé elveszített foglalásod. Természetesen csak azokat az időpontokat foglalhatják az ügyfeleid, amit te megadsz választható lehetőségként és amik még szabadok.

Segít emlékeztetni ügyfeleidet

A foglalásokról mind szolgáltatóként, mind sportolóként kapsz értesítést, valamint fiókodban is bármikor megtekintheted aktuális vagy elmúlt foglalásaid.

Légy időmilliomos és számolj le a soha véget nem érő telefonhívásokkal

Gondold át jelenleg mennyi időt foglalkozol te vagy a munkatársad az időpontok adminisztrálásával. Tedd szabaddá az időpontegyeztetésekkel eltelt időd! Egy online naptár segítségével az éjszaka közepén is érkezhetnek be hozzád időpontfoglalások, így rendszerünk helyetted dolgozik. Ezt az időt sokkal hasznosabb és értékteremtőbb tevékenységre is fordíthatod.

Hosszútávon magasabb profit

A naptárad lesz a virtuális asszisztensed: dolgozik helyetted, ráadásul egész nap, egész héten, az év minden egyes napján. Nem megy fizetett szabadságra, nem megy betegállományba, és nincs szüksége pihenésre. Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, hogyan csökkentheted a költségeidet pályaüzemeltetőként vagy edzőként egy online bejelentkező rendszerrel, itt olvashatsz erről bővebben.

Mozijegyet online vesznek. Taxit mobilon foglalnak. Asztalt  az interneten foglalnak. Nálad tudnak már időpontot foglalni?