Az innováció és a digitalizáció hatalmas léptékben fejlődik, amely hatalmas lehetőséget nyújt a vállalati kapacitások hatékonyabb kihasználására. Az automatizáltságon keresztül gyorsabb, olcsóbb és pontosabb kommunikációra és munkára lehetünk képesek, ami nagy mértékben segíti a vállalkozás sikerességét.

Miért is van szükséged innovációra a  vállalkozásodban?

Az első és minden vállalkozásban a legfontosabb: költségeid minimalizálása

Az automatizált rendszerek; legyen az online időpontfoglaló, adminiszrációs-vagy bejelentkező rendszer, dolgozik helyetted, ráadásul egész nap, egész héten, az év minden egyes napján. Nem megy fizetett szabadságra, nem megy betegállományba és nincs szüksége pihenésre. Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, hogyan csökkentheted a költségeidet pályaüzemeltetőként vagy edzőként egy online bejelentkező rendszerrel, itt olvashatsz erről bővebben.

Munkaerő megtartása

A jó képességű munkaerő megtartása ma már attól is függ, milyen technológia áll rendelkezésünkre. Míg az elmúlt évtizedekben a munkaerőnek kellett alkalmazkodnia az új technológiához, ma a vállalkozásnak kell a technológiával a munkaerő igényeihez igazodni, formálódni. Rengeteg bosszúságot tudnak okozni az elérhetetlen, leálló vagy hibásan működő rendszerek. Arról nem beszélve, hogy a munkatársak frusztrációja mellett ezek jelentős közvetlen károkat is okozhatnak neked, mint szolgáltatónak.

Ahhoz, hogy a munkavállalók elégedettek és ami még fontosabb egy vállalat szemszögéből, hatékonyak legyenek, biztosítani kell számukra a folyamatos és problémamentes működést.

Automatikusan érkező új ügyfelek

Érj el még több potenciális érdeklődőt, egy saját online naptárral, melynek órarendje bárki számára nyilvánossá tehető. Leendő ügyfeleid megtekinthetik a bemutatkozó profilodat képekkel, leírásokkal. Bővebben informálódhatnak rólad és szolgáltatásodról. Természetesen profilod privátra is állíthatod, tehát rajtad és a meghívott sportolóidon kívül más nem láthatja a foglalásokat.

Időgazdálkodás hatékonyan

Gondold át jelenleg mennyi időt foglalkozol te vagy a munkatársad adminisztrációval. Tedd szabaddá az időpontegyeztetésekkel eltelt időd! Ezt az időt sokkal hasznosabb és értékteremtőbb tevékenységre is fordíthatod. Egy online naptár segítségével az éjszaka közepén is érkezhetnek be hozzád időpontfoglalások, így rendszerünk helyetted dolgozik.

Versenyszervezéssel foglalkozol? Nincs időrablóbb munka, mint amikor egy teljes verseny bonyolítunk le papíron vagy excelben, intsünk búcsút ezeknek a módszereknek. Ha szeretnéd egy magasabb szintre emelni az adminisztrációt egy online rendszerrel, esetleg szeretnéd lebonyolítani és látni műkődés közben egy online verseny menedzsment rendszert, egy általad szervezett sportversenyen, akkor ezt neked találták ki.

 

Ne maradj le az online időpontfoglalás nyújtotta előnyökről!

Készítsd el Te is saját online időpontfoglaló naptárad!