Egyesületünk  “See you on the court – A pályán találkozunk” c., fiatalok számára indult programja a mozgás megszerettetésére, a mozgásra való igény felébresztésére, illetve a szabadidő örömteli kihasználására irányult. A program végezetével a legaktívabb résztvevők megfogalmazták élményeiket, emlékeiket az ingyenes tenisz órák és az egynapos rendezvény kapcsán. Mi pedig büszkén tesszük közzé!

 


Legszorgalmasabb egyetemistáink:


Csak pozitív szavakkal tudom illetni az egyesület ezen program kezdeményezését és munkáját. A fárasztó,hosszú egyetemi órák után felüdülés volt elmenni 1-1 edzésre és bármi gondom volt, a tenisz elfeledtette velem, a jó társaság, a kedves és türelmes edzők pedig még inkább emelték az órák színvonalát. Teljesen kezdő amatőrként soha nem próbálhattam volna ki magam egyetlen versenyen sem, de itt Nálatok megtehettem, hiszen nem az eredmény volt a fontos, hanem a jó közösség és a vidám hangulat, valamint hogy mozogjunk egy kicsit:)
Panni

Nagyon jól éreztem magam az edzéseken. Amelett, hogy gyakorlatilag a semmiből egy olyan tenisz tudást sajátíthattunk el az edzések során mellyel már bátran kimerünk menni a pályára, új barátságok is kialakultak. Megszeretném említeni a Törökszágból érkezett Kaan-t, akivel azóta is napi rendszerességgel beszélgetek hol teniszről, hol más dolgokról angol nyelven, de említhetnék még jó pár embert, akár az edzői gárdából is. Egyébként a hangulat szuper volt, mind az edzők, mind a játékos társak gondoskodtak arról, hogy jó hangulatban teljen az együtt eltöltött idő.
Pisti


A teniszórákon én nagyon jól éreztem magam, érzésem szerint sokat fejlődtem. Szívesen mentem minden edzésre, és Gabi is jó fej volt. Megmutatott sok mindent, és sok tanácsot is adott.A bajnokságon is remekül éreztem magam, remélem jövőre sikeresebben fogok szerepelni. A pogácsa az esti vacsin pedig nagyon finom volt 🙂
Ákos

Dear Eva, I felt when I training tennis in Debrecen that tennis is very easy and very interesting game.your lessons very excellent.  I loved tennis very much. You are the first and the best coach training me. Thank you very much and all other coaches Hungarian and Iranian for all your effort during training me. I wish to you and all coaches’ excellent work and having championship in Hungary and Europe. I am Proud that you are my coach.
Ahmed 

I am Kaan from Turkey, an Erasmus student. I’ve started this tennis lessons in the middle of September. Lessons were really fantastic and the trainers kind and patient. That was the first time I’ve ever played on clay court and I really like it. And also “See You On Court” event was the first tennis event that I’ve ever played. I will return to Turkey with good memories and a medal =) For all activities and friendship; köszönöm szépen!
Kaan

A Down Egyesület fiatal képviselői kézzel írva nyújtották be élménybeszámolóikat, amiket eképpen szeretnénk megmutatni:

Miért jó teniszezni?

Évi az oktató tanítja a fonákot és a tenyerest. Jó hangulat volt. Ági a másik oktató. Jót röhögtünk. 
Jani

Én nagyon jól éreztem magam. Jól lehetett játszani. Évával normálisan ki lehetett jönni, többiekkel ki lehetett jönni.
Laci

Nagyon tetszik nekem a teniszpályán. És jól lehet kijönni Évával és ügyesen csináljuk és mindig meg vagyunk dicsérve. Nagyon szeretek oda járni teniszezni. Nagyon jó idő volt, amikor elsőnek voltunk a teniszpályán. Sok gyakorlatot csináltunk. 
Bea

Kint lehet menni pályán. Itt teniszeztem elsőnek, itt láttam elsőnek a focista. A teniszpályán, a füves pályán játszottak. Sok gyakorlatot csináltunk és jól éreztem magamat. Ütögetünk és játszottunk egymás ellen. Vegyes párosan játszottunk! Nagyon szép nap volt. Nagyon szeretek oda járni a teniszpályán.
Szilárd

Én szeretek a többiekkel játszani és Évivel. És Gábor jó fej és én szeretem a kis LOKIT és szeretnék összebarátkozni velük.
Matyi

Szeretek járni teniszre. Kedves az oktató és szeretem a sportot.
Betti

A tenisz számomra az egészséget és a mozgás örömét meg az összetartozást, egymás iránti barátságot, szeretetet jelenti. 
Andris

Én számomra a tenisz jól érzem magam. Évivel jó játszani. Még gyakorolnom kell. A teniszt szeretek a többiekkel játszani.
Hajni