Sport és innováció

Sportszervezés, tanácsadás, innovatív sportinformatikai rendszerek

 

Több információKapcsolat
Tenisztábor Debrecen Kerekestelep 2024

Célkitűzésünk, tevékenységünk

Hisszük és valljuk, hogy a mozgó polgár (latinul: cívis) a társadalom és közössége hasznára váló jó polgár, ezért azon vagyunk, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítsunk a sport űzésére.
Tevékenységeink kiemelt célja tehát a társadalomnak a sport fontosságára való nevelése, a mozgás népszerűsítése és a szervezetek és közösségek egészségtudatosságának a megerősítése. Kedvenc sportágunk a tenisz, amely összetettsége révén egyaránt fejleszti a mentális és testi egészséget is, ezért kiváló eszköz mindenki számára a sporthoz és egészséghez való közeledésben.
Ha egyet értesz céljainkkal, akkor örömmel hívunk, hogy dolgozz velünk együtt Te is a Mozgó Cívisért!

Sportszervezés

Célunk a sport népszerűsítése, ezért tevékenyen részt veszünk a sport oktatásában és játékának szervezésében is a legfiatalabbtól a legidősebb korosztályokig. 

Teniszoktatás ágazatunk alatt

Az oktatás mellett a Játékszervezés is része tevékenységünknek, amely a játék örömének eljuttatása mellett a személyiség fejlesztésében is fontos szerepet vállal.

Sportinnováció online

A sport minden területét körülfogja a modern technika, amely a szabadidős sportokra is ugyanúgy vonatkozik. Saját fejlesztésű informatikai rendszereinkkel lehetővé tesszük, hogy
 pályaüzemeltetők és edzők nyilvánossá egy könnyen elérhetővé tegyék szabad időpontjaikat (www.foggo.hu),
 versenyszervezőknek nyújtunk teljes körű versenyadminisztrációs rendszert, amellyel a nevezéstől kezdve a verseny lebonyolításán keresztül, egészen az eredmények megjelenítéséig automatizálva lehet könnyedén lebonyolítani egy versenyt vagy egy kupát.
 területi vagy országos szövetségek tudják egyéni vagy csapatbajnokságaikat, minimális emberi munkaerő mellett menedzselni és adminisztrálni.
 
A részletesebb leírásokért és referenciákért tekintsd meg a Sportszoftverek menüpontunkat.

Informatikai rendszereink

Tájékozódjon az általunk fejlesztett és üzemeltetett online rendszerekről, melyeket a sportinnováció szellemében sportszervezetek munkájának megkönnyítésére készítettünk.

Foggo - Az online sportfoglaló

Foggo – online sportidőpont foglaló

SportAdmin

SA – Sport Admin

Versenymenedzsment Rendszer

Tenisz Adminisztrációs Platform

Tenisz Adminisztrációs Platform

Hírlevél, mely valóban informatív

Hírlevelünkre feliratkozva folyamatosan friss és hasznos tartalmakat olvashat sportszervezési megoldásokkal kapcsolatban.

Blog

Referenciáink

ERASMUS Program

Hajdú- Bihar Megyei záró rendezvények

Egyesületünk szervezi 2014 óta a hajdú-bihari teniszezőknek szóló évzáró teniszestet, ahol a megyei csapatbajnokságok eredményhirdetésén túl az országos csapatbajnokságokban érdekelt megyei csapatok...

Szenior Vidékbajnokságok

A magyar Szenior Tenisz Szövetség egyik legnevesebb versenyét 2018-ban rendezte meg egyesületünk első ízben Debrecenben. Az előtte alacsonyabb kategóriába sorolt (III. kategória) és kissé...

Csapatunk

Kollár László

Kollár László

Elnök

Kollár Péter

Kollár Péter

Gazdasági vezető

Harazin Piroska

Harazin Piroska

Főtitkár

Elérhetőségek

Lépjen velünk kapcsolatba!

+36 30 415 1174

info@amozgocivisert.hu

Küldjön üzenetet

5 + 3 =